Waterleiding lekkage in Almere?

Per dag gebruikt een gemiddelde Nederlander ruim honderd liter water. Uw waterleidingen hebben dan ook altijd veel te doen. Een lekkage aan uw waterleiding is daarom nooit helemaal te voorkomen, hoe goed de leidingen ook onderhouden zijn. Een dergelijk lek kan wel meteen voor veel overlast zorgen. Niet alleen zal de waterrekening hoger uitvallen; ook kan er schade aan uw woning en bezittingen optreden. Hoe vlugger u voor hulp zorgt, hoe beter! In de regio Almere kunt u hiervoor altijd terecht bij de door ons aangedragen professional.

Waterleiding gesprongen? Zelf aan de slag

Bij een gesprongen waterleiding of andere problemen aan uw waterleiding kunt u vaak zelf diverse stappen zetten. U kunt dan zelf (een gedeelte van) de waterleiding vervangen of het lek dichten. Het is belangrijk om allereerst de plek van het lek te bepalen en deze te markeren. Daarna sluit u de hoofdkraan af. U verwijdert het defecte gedeelte van de waterleiding. Vervolgens plaatst u nieuwe soldeer- of knelkoppelingen op de leiding en zet u er een nieuw stuk buis op. Let er wel op dat u de leiding niet te kort afmeet, omdat deze ook aan beide kanten in de koppeling moet passen.

Professional nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Wanneer u een lekkage aan uw waterleiding heeft, moet dit meteen worden opgelost. Dat begrijpen onze loodgieters als geen ander! Daarom kunt u ons dag en nacht bereiken. We zijn op het nummer 0800 255 3733 namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereikbaar. Na uw telefoontje komen wij zo gauw we kunnen naar u toe om het lek op te sporen en te dichten. In Almere en omgeving zijn wij uw ervaren specialist bij waterleiding lekkage!