Toilet lekkage in Almere?

Vormt zich een plas water bij uw toilet? De stortbak van uw wc lekt? Een lekkage aan uw toilet is erg vervelend. Hoe eerder de overlast de wereld uit wordt geholpen, hoe beter. Wilt u daarvoor een vakman inschakelen? Maak in de regio Almere dan gebruik van de kennis en kunde van de loodgieters van ons bedrijf. Wij streven altijd naar de snelste en zorgvuldigste oplossing. Benieuwd welke dat in uw geval is? Schakel ons dan in!

Los de problemen zelf op

Wanneer uw toilet lekt, kunt u de overlast in sommige situaties zelf verhelpen. Dat is vooral het geval bij lekkages aan de stortbak. Hierbij kunnen er diverse oorzaken zijn. Misschien moet de bodemklep, vlotterkraan of membraan vervangen worden. Dit is in de ene situatie eenvoudiger dan in de andere. Wanneer het u zelf niet lukt, kunt u altijd op onze hulp rekenen.

Soms zit het probleem in de afvoer, en moet het gehele toilet worden verwijderd. Dat is een arbeidsintensieve klus. We raden u aan om in zo’n geval voor een professional te kiezen.

Bel een professional

De medewerkers van Spoed-Loodgieters staan altijd voor u klaar. U kunt ons namelijk dag en nacht bereiken op het nummer 085 - 432 00 47. Dat betekent dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar voor u klaarstaan. Dus u kunt ook ’s avonds, tijdens weekenden en op feestdagen op snelle service vertrouwen. U kampt met toilet lekkage? Wij staan in Almere en omstreken voor u klaar!