Gaslekkage in Almere?

Lekkages zijn altijd vervelend en zorgen steevast voor problemen. Toch is er een soort lek dat nog een stukje erger is dan andere: een gaslekkage. Dit kan namelijk onmiddellijk voor gevaar zorgen. Kom daarom meteen in actie wanneer u vermoedt een gaslek in huis te hebben. Bij onmiddellijk gevaar kunt u het best met het alarmnummer 112 bellen. In alle andere situaties kunt u in de regio Almere op ons bedrijf rekenen. Wij zetten altijd uw veiligheid voorop, en zullen pas weer bij u weggaan als de situatie voor honderd procent onder controle is.

Kom meteen in actie bij een gaslucht in huis

De oorzaak van een gaslek is vaak te vinden in een defect aan een gasleiding. Deze zal dan vervangen moeten worden. Daarvoor moet zo snel mogelijk actie worden ondernomen! Haal er daarom direct een loodgieter bij. Uw gezondheid en veiligheid staat immers voorop, en dat is de reden dat er meteen voor reparatie moet worden gezorgd.

Wij kunnen u tevens bij andere klussen op het gebied van gasleiding van dienst zijn. Moeten er leidingen vervangen of verlegd worden? Of wilt u een afspraak maken voor onderhoud? Ook in zo’n geval kunt u op ons rekenen.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wist u dat u ons dag en nacht kunt bereiken bij een gaslekkage? Op het nummer 0800 255 3733 kunt u ons namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. Na uw telefoontje komen we zo gauw we kunnen naar u toe. We gaan dan meteen aan de slag om de problemen op te lossen. In Almere en omstreken staan wij voor u klaar!