Lekdetectie Almere

Ontstaan er donkere kringen op het plafond of worden vochtplekken zichtbaar op de binnenmuren? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een lekkage. De vochtplek vertelt u echter niet waar de lekkage zich precies bevindt. Wanneer u de lekkage niet vakkundig op laat sporen krijgt u te maken met hak- en breekwerk waardoor de schade nog veel groter kan worden, waar u natuurlijk ook niet op zit te wachten. Lekdetectie Almere biedt dan de oplossing. Zonder enige schade te berokkenen aan uw woning lokaliseren wij de lekkage vakkundig. Dit doen wij met geavanceerde apparatuur en met de meest moderne technieken, zodat uw lekkage snel verholpen kan worden.

Lekdetectie Almere kosten

Nu zult u vast denken, aan die apparatuur hangt natuurlijk een prijskaartje? En dat klopt, maar vermoedelijk niet zoals u denkt. Om de kosten van een lekdetectie te dekken zijn wij genoodzaakt een bepaald tarief te rekenen, maar wanneer u een woonhuis- of opstalverzekering heeft worden deze kosten vaak vergoed. De meeste verzekeringsmaatschappijen zijn namelijk voorstander van het inzetten van lekdetectiemethoden. Dit omdat het verdere herstelkosten beperkt doordat onnodig hak- en breekwerk vermeden wordt. De lekdetectie Almere kosten lijken in het begin misschien hoog, maar wanneer deze vergoed worden is de lekdetectie geheel gratis! Ook wanneer lekdetectie Almere niet (volledig) vergoed wordt door uw verzekeraar kan dit de meest gunstige oplossing voor u zijn. U vermijdt namelijk extra hak- en breekwerk doordat er enkel gewerkt hoeft te worden op de exacte locatie van het lek. Dit scheelt niet alleen puin in uw woning, maar het scheelt ook behoorlijk in de herstelkosten.

Lekdetectie Almere meetrapport

Wanneer we bij u langskomen om een lekdetectie uit te voeren stellen wij na die tijd ook altijd een deskundig meetrapport op. In het meetrapport van lekdetectie Almere geven wij de exacte locatie aan van de lekkage en definiëren we het type lekkage. Dit rapport is niet alleen nodig voor de herstelwerkzaamheden, maar is ook het bewijs voor de verzekeringsmaatschappij zodat u uw kosten vergoed krijgt.

Lekdetectie Almere inschakelen

Heeft u te maken met een lekkage in uw woning maar weet u de oorzaak of de locatie van het lek niet? Dan kunt u lekdetectie Almere inschakelen. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de lekkage voor u op te sporen en indien gewenst te repareren. Een lekkage moet namelijk zo snel mogelijk verholpen worden, zodat deze geen verdere schade brengt. Wanneer u belt naar 036 - 799 90 73 kunt u direct een afspraak inplannen.